Trajecten en tarieven

personal training, coaching, Loopbaantraject & een gezonde relatie met voeding

BEWEGING

Personal training is altijd individueel. Er wordt een plan opgemaakt naar jouw noden. Je leert er je lichaam weer optimaal gebruiken. Je wordt sterker, leniger en vitaler! En een fijn gevolg is natuurlijk afslanken! 

* 1 op 2 of 1 op 3 is ook mogelijk na overleg.

Jouw investering: €55 per uur

                 

Voeding

 

Pak de oorzaak aan! Begrijp waarom je doet wat je doet en eet wat je eet!  Start bij je waarom.  In dit traject leer je een gezonde relatie met voedsel te bekomen. Je leert waarom diëten niet werken, wat vreetbuien zijn en hoe ze te verhelpen, zelfs kan een nieuwe inprint van je voedselpatroon nodig zijn. Samen zoeken we uit wat jij nodig hebt om eens een voor altijd van die regels en diëten af te geraken!

DAGTRAJECT: Van 10u-16u 

€325 privé dag (dag naar keuze)

€150 in kleine groep (voorop vastgelegde datum)

Coaching

Aanbod: Coaching gesprekken- begeleiding-Therapie

 

Doel:

  • Gelukkig zijn: alle knopen in je leven ontwarren, leren mindfull zijn, rust en innerlijke vrede terugvinde , je passie en vuur terug ontdekken en tools krijgen om dit toe te passen in het dagdagelijkse,
  • Loopbaantrajecten*, balans vinden tussen werk en prive en zelfzorg
  • Stervensbegeleiding, omgaan met rouw en verlies,
  • Krijg je leven weer op rails, hoe duurzamen relaties aangaan met anderen, grenzen leren stellen, …

 

Sessie: 1 uur: 60 euro

                  1.30uur: 85 euro

LOOPBAAN-COACHING:

 

In samenwerking met “Het Coachingaterlier” kunnen wij het traject aanbieden met de opleidingscheques van de VDAB. Samen gaan we hier opzoek naar de job die echt past bij jou!

Zit je met twijfels over je job? Wil je meer voldoening? Heb je het moeilijk met het vele telewerk? Misschien is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Volg je je loopbaanbegeleiding bij ons, een erkend loopbaancentrum, dan kan je betalen met loopbaancheques. Zo betaal je zelf maar een klein deel van de begeleiding.