Trajecten en tarieven

personal training, coaching, Loopbaantraject & een gezonde relatie met voeding:

Pak de oorzaak aan van je overgewicht ( mind ) werk aan het gevolg (body) en vind rust in deze hedendaagse maatschappij (soul)

Body

Personal training is altijd individueel. Er wordt een plan opgemaakt naar jouw noden. Je leert er je lichaam weer optimaal gebruiken. Je wordt sterker, leniger en vitaler! En een fijn gevolg is natuurlijk afslanken! 

* 1 op 2 of 1 op 3 is ook mogelijk na overleg.

1 losse beurt

€65

10 beurtenkaart

€600

Formules

Brons

 

12 weken

2 keer sporten per week

(€55/uur)

€1320

Zilver

 

24 weken

2 keer sporten per week

(€50/uur)

 

€2400

Goud

 

36 weken

2 keer sporten per week

(€48/uur)

 

€3456

Diamant

 

48 weken

2 keer sporten per week

(€45/uur)

 

€4320

Food

 

Pak de oorzaak aan! Begrijp waarom je doet wat je doet en eet wat je eet!  Start bij je waarom.  In dit traject leer je een gezonde relatie met voedsel te bekomen. Je leert waarom diëten niet werken, wat vreetbuien zijn en hoe ze te verhelpen, zelfs kan een nieuwe inprint van je voedselpatroon nodig zijn. Samen zoeken we uit wat jij nodig hebt om eens een voor altijd van die regels en diëten af te geraken!

Dit kan ook in een volledig traject gevolgd worden van 5 uur = € 250

Psychologie van je eetgedrag

Eerste afspraak

2 uur

€120
Opvolging

30min      /       1 uur

€35     /       €65

Het energieke leven

BODY and MIND  = Sport & coaching

12 weken

3 uur per week (2 uur sport en 1 uur coaching)

 

€1655 

Mind

Nood aan een ziels-connectie? Even rust in deze drukke maatschappij? Een totaal andere mindset? Dan kan coaching misschien iets voor jou zijn! 

COACHING: Sylvia is therapeute/coach en geeft je inzicht in je handelingen en gedraging en creëert rust in deze stressvolle tijd!  Zit je niet meer goed in je vel, dan is het tijd om eens alles onder de loep te nemen. Want in balans zijn is nu eenmaal zoveel gemakkelijker! Samen vinden we wel die weg om daar te geraken!

LOOPBAAN-COACHING:

 

In samenwerking met “Het Coachingaterlier” kunnen wij het traject aanbieden met de opleidingscheques van de VDAB. Samen gaan we hier opzoek naar de job die echt past bij jou!

Zit je met twijfels over je job? Wil je meer voldoening? Heb je het moeilijk met het vele telewerk? Misschien is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Volg je je loopbaanbegeleiding bij ons, een erkend loopbaancentrum, dan kan je betalen met loopbaancheques. Zo betaal je zelf maar een klein deel van de begeleiding.

 

 

Formules

Mental coaching

 

1u

 

€65

Bekom een gezonde relatie met voedsel training

 

Traject: 5 uur 

€250

Loopbaancoaching i.s.m. de VDAB cheques

Traject 4 u & 3 u  

€ 40  & € 40