Persbericht

Uniek feelgood concept in vlaanderen, studio samen gaat weer een trapje hoger

Persbericht

STUDIO SAMEN STELT NIEUWE TRAINER VOOR OM ZO NOG EEN TRAPJE HOGER TE KUNNEN GAAN! SAMEN OP WEG NAAR HET OPTIMALE LEVEN​

Studio Samen te Oostkamp stelt met trots haar nieuwe trainer voor. Studio Samen is een studio waar aan je energielevel gewerkt wordt én aan je mentale draagkracht. Als deze twee in balans zijn kan je magie beleven in je leven! Het optimale leven, daar gaan we voor in Studio Samen.


Sylvia, de oprichtster van Studio Samen legde zelf het hele traject  af de voorbije jaren. Ze woog zelf meer dan 100 kg en had helemaal geen energie, noch vitaliteit meer in haar jonge leven. Ze was op en moe op de leeftijd van 33 jaar. Ze had tussen haar 18de en haar 33ste  heel veel geprobeerd, om maar niet te zeggen bijna alles. Van pilletjes, zalfjes, zweetbroeken, elektrische stimulatie, veel abonnementen in fitnessen maar nooit geweest, boeken gekocht, fitnesstoestellen (die dan ongebruikt op tweedehands sites vlogen)… kortom veel geld kwijt met geen resultaat.


Toen ze 33 werd en echt op haar dieptepunt zat, besloot ze nog een laatst keer iets te proberen. Ze nam een personal trainer en begon aan het keerpunt in haar leven. Ze had eindelijk iets gevonden dat werkte! Haar leven begon er meteen al anders uit te zien. Vitaliteit kwam stilletjes aan terug in haar leven, alsook energie, geluk, liefde,… Maar niet enkel door de trainingen en het bewegen. Ze voelde dat het haar roeping en missie was om iets te doen met deze fantastische omwenteling! Ze schoolde zich bij, en nog steeds. Alles wat de psyché aangaat vindt ze dermate interessant! De beweging alleen was niet genoeg. Ze liet zich omringen door de beste therapeuten en coaches. En leerde wat een magie bewegen en mentale weerbaarheid samen teweeg kunnen brengen.


Drie jaar geleden begon ze heel klein in een omgebouwde garage als personal trainer. Eerst de mensen weer laten bewegen. Maar tijdens het sporten coachte ze ook op het mentale vlak. De klanten werden sterker in hun lijf én in hun hoofd!


Twee jaar geleden doopte ze een kamer in haar huis om tot ZEN kamer. Daar konden personen terecht die eerst aan het mentale wilde werken. Stapje voor stapje want in een jungle tussen allemaal coaches moet je aan de buitenwereld laten zien dat wat jij aanbiedt echt helpt!

In maart 2022 verhuisde Sylvia met haar gezin naar een andere locatie. Een mooie sportstudio waar er functionele trainingen worden gegeven met daarnaast een mooie coaching ZEN kamer.


In januari 2023 komt trainer Cédric er bij. En zo gaat studio Samen weer een trapje hoger. Cédric zal de functionele trainingen voor zijn rekening nemen en Sylvia kan zich nu volledig toeleggen op haar missie; de mens de magie van de combinatie van bewegen en mentale draagkracht laten ervaren. Ze noemt het zelf de aangename weg naar het optimale bestaan.  


Studio Samen te Oostkamp zet altijd haar deuren open zodat iedereen  kan komen kijken en beleven wat het nu allemaal precies inhoudt om te transformeren naar een optimaal leven. Wees ten alle tijden welkom!

 

 

Meer info

Voor meer informatie contacteer Sylvia Declerck  0496/74 09 43 of info@studiosamen.be  

Ontdek onze visie in deze video's

Video's

3 Videos
Play Video
Scroll naar boven