Onze visie

als personal trainer , MEntal Coach en voedingstherapeut

Onze visie
Onze visie

Uitdaging

Het is een uitdaging om te omschrijven wat wij precies doen. Het omvat zoveel! Daarom noemen we onszelf graag coaches – change makers – life changers. Want dat is wat het voor ons betekende jaren terug. De inzichten die wij hebben verworven, de bewustwordingen die wij meekregen, zorgden voor een totaal andere mindset. Een totaal ander leven! `

Sylvia kreeg, door haar studies Psychologie van je eetgedrag, inzichten waarom diëten niet werken. Inzicht in haar denken en doen. “Waar komen mijn gedragingen vandaan?” “Waarom doe ik wat ik doe en eet ik wat ik eet?”

Het totaal plaatje

Wij leerden in onze opleidingen als voedingcoach en personal trainer, de juiste oefeningen om ons lichaam stevig te maken en optimaal te leren gebruiken zodat ons leven zoveel meer kwaliteit kreeg! 

Dat is wat wij onder andere aanbieden. Het totaal plaatje. 

We werken SAMEN aan het totaalpakket. We gaan SAMEN opzoek naar een haalbaar traject voor jou. Je leert de tools, de inzichten om je lichaam, ziel en geest op één lijn te krijgen. 

Overgewicht heeft een oorzaak en een gevolg. Wij zijn ervan overtuigd dat je beide moet aanpakken. Enkel door te sporten, ga je geen blijvend resultaat behalen omdat je voeding en meestal de mindset niet juist zit. Daarom pakken we dit ook aan!

Benieuwd? We geven je graag alle uitleg! 

Onze visie

Onze expertise

afslanken expertise gewichtsverlies studiosamen

Afslanken

optimale beweging stimuleren expertise beweging studiosamen

Optimale beweging stimuleren

gezonde geest gezond lichaam expertise geest studiosamen

Gezonder geest in gezond lichaam

ALGEMENE CONDITIE VERBETEREN expertise conditie studiosamen sylvia

Algemeen condite verbeteren

Getuigenis

Enkele maanden geleden ben ik begonnen met een kennismaking small group ,met Sylvia als trainer. De eerste ontmoeting was zeer aangenaam, Sylvia is een enthousiaste, motiverende , flexibele coach. De Workouts geven je lichaam de nodige dopamine. Ondertussen nieuwe trainer, Cédric. Even enthousiast en gemotiveerd . De nodige tips en uitleg bij iedere oefening en heeft ons een uur gevarieerde oefeningen. Een combinatie van sporten ,fun en ontspanning. Daar worden we met z’n allen gelukkig van.
Wendy R
Scroll naar boven