Home » Wie ben ik? » Sylvia
Therapeut Sylvia - Studio Samen

Sylvia

Ik had ooit te kampen met overgewicht, maar gooide mijn leven volledig om. Als onderwijzeres voelde ik me altijd al aangetrokken tot overdragen van kennis, maar ik besefte dat ik mijn roeping nog niet helemaal gevonden had. Op mijn 35ste besloot ik me volledig om te scholen van leerkracht tot therapeut.

Met mijn nieuwe kennis en vaardigheden begon ik mijn eigen praktijk, waar ik mensen hielp om hun innerlijke rust en balans te vinden én om hen terug mobiel en flexibel te maken, zo ontstond Studio Samen. Ik ontdekte dat zelfzorg en zelfliefde essentieel waren voor een gelukkig en vervuld leven. Door mijn eigen persoonlijke transformatie begon ik het leven op een andere manier te bekijken.

Ik nam de School voor Relaties over in juli 2023. Daar kunnen mensen terecht voor workshops, trainingen, coaching en therapie om hun relaties te verbeteren en zichzelf verder te ontwikkelen.
Bij Studio Samen geef ik mijn kennis door en help anderen hun eigen passie en levensdoel te ontdekken. Ik geef er ook voedingsadvies en mindset coaching.

Wat is Mindset Coaching?

Mindset coaching is een krachtige en effectieve methode om je denkpatronen te transformeren en je persoonlijke groei te bevorderen. Met Sylvia’s hulp krijg je inzicht in je huidige denkwijze en leer je hoe je deze kunt veranderen om meer succes, geluk en voldoening in je leven te ervaren. Mindset coaching helpt je bij het identificeren van obstakels die je groei belemmeren en biedt praktische tools en strategieën om deze te overwinnen. Sylvia biedt ondersteuning, aanmoediging en begeleiding gedurende het hele proces, zodat jij de nodige stappen kunt zetten om jouw gewenste resultaten te bereiken.
Investeer in jezelf en ontdek hoe mindset coaching je kan helpen bij het bereiken van persoonlijk succes en welzijn. Neem vandaag nog de eerste stap naar het optimale leven!

Schrijf je graag in voor een mindset coaching? Of heb je een vraag in verband met mindset coaching? Contacteer mij hier