Samen met Sylvia naar een lichter leven!

Sylvia Declerck is een naam die synoniem staat voor toewijding, passie en expertise binnen de School voor Relaties. Na het overnemen van de leiding van Patricia van Lingen in 2023, heeft Sylvia Declerck haar stempel gedrukt op deze gerenommeerde instelling.

Met een achtergrond als leerkracht heeft Sylvia een uniek perspectief gebracht naar haar rol als docent, leidinggevende en therapeut. Haar onderwijservaring en haar eigen ervaringen hebben haar geholpen om effectieve leermethoden te ontwikkelen en haar cursisten te inspireren om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Als leidinggevende heeft Sylvia een omgeving van samenwerking en groei gecreëerd binnen de School voor Relaties. Ze begeleidt de modules en laat zich waar nodig bij staan door gastdocenten, ze gelooft sterk in de kracht van teamwork en gemeenschap.

Als therapeut heeft Sylvia een diepgaand begrip van de complexiteit van menselijke relaties en emoties. Ze biedt haar cliënten een veilige ruimte waarin ze kunnen verkennen, begrijpen en groeien. Haar empathie en inzicht stellen haar in staat om effectieve oplossingen aan te reiken en haar cliënten te begeleiden naar een gezondere en gelukkigere staat van zijn. Dit doet ze niet alleen in haar cursussen en in haar individuele sessies maar ook met haar boek ‘De kleine gids naar het optimale leven’, een bijzondere leestip.