Waarom kiezen voor Studio Samen?

Wat krijg je?

EOp maat gemaakte schema’s

EKwalitatieve toestellen en materialen

ESporten in een aangename en veilige omgeving

EPrivacy: bij personal training enkel jij en de trainer in de sportruimte

EMindset coaching in aparte, gezellige ruimte waar jij je op je gemak voelt.

ELuisterend oor en tips voor mentale weerbaarheid.

EEetpatronen doorbreken en voedingsadvies.

ETips voor zelfzorg en zelfliefde.

ETips and tricks voor thuis

EVerschillende challenges doorheen het jaar

EVrij gebruik van koffie, water en thee

 Onze waarden:

EFysieke fitheid door stabilisatie en flexibiliteit

Optimaal bewegen? Hoe doe je dat? In een aangename en veilige omgeving werken we aan stabilisatie, mobiliteit en fysieke fitheid voor zowel niet-sporters als beginnende sporters. We werken aan een betere lichaamshouding en geven je oefeningen om jouw kwaaltjes en pijnen te voorkomen. Wij staan voor je klaar om stap voor stap jouw algemene conditie te verbeteren en te behouden. Bewegen geeft energie en stimuleert ook de aanmaak van het gelukshormoon waardoor jij je terug blijer voelt. Voel je na iedere sessie fitter in je vel.

EEetpatroon doorbreken

Iedereen weet intussen wat gezonde voeding is. Maar hoe passen we dit toe in ons drukke bestaan? De momenten “goh, daar heb ik nu eens zin in…” Waar komt dat vandaan? Heb ik ook effectief zin in iets? Of eet ik iets om niet meer te voelen? Samen bekijken we jouw eetgedrag en wat voor jouw de best haalbare kaart is om jouw eetpatronen te doorbreken.

E Mentale weerbaarheid verhogen

Wil je je mentale weerbaarheid vergroten en een positieve mindset ontwikkelen? Dan is onze mindset coaching perfect voor jou! Met onze deskundige begeleiding en inspirerende oefeningen helpen we je om negatieve gedachten om te zetten in positieve overtuigingen. Geen gevecht met je eigen gedachten meer, maar een krachtige mindset waarmee je elke uitdaging aankunt. Klaar om sterker in het leven te staan? Start vandaag nog met onze mindset coaching.